POPI LA GRANOTA

El nostre company Mateo junt a la seva família, ens han portat un gran exemplar de granota que varen trobar un dia passejant per la muntanya. La varen agafar, es van informar de que era el que necessitava per viure a casa i… Així ho vam fer!

Per poder cuidar-la com cal, vam netejar el seu aquari a la font de l’escola. A més, l’aigua de Popi havia de ser mineral per a que estiguera ben sana i no es ficara malalta.

Al ser una granota ben gran, ja no menjava menjar de peixos com estan menjant encara les nostres petites. Popi necessita menjar insectes com aranyes, caragols, papallones o en aquest cas, cucs vius. I sabeu com ho feia? S’apropava poc a poc al cuc i… Treia la llengua de colp!

Per a veure’ls una mica millor, vam agafar una lupa electrònica i vam descobrir que eren molt allargats i tenien moltes ratlles a tot arreu del seu cos.

Gràcies Popi per visitar la nostra escola!

Torna quan vulgues tindre un cuc a la gola!

Alumnes de 3 anys