ANEM AL JARDÍ BOTÀNIC

Les granotes hem realitzat la nostra primera eixida complementària explorant el jardí botànic de la nostra ciutat de València, que compta amb un gran nombre d’espècies d’arbres i plantes provinents d’altres llocs del món, com les palmeres, els arbres tropicals, el cactus i altres plantes del desert.

Varem observar arbres que produeixen fruits que trobem al supermercat, com el café, la banana i la pinya. Però, el que més ens va cridar l’atenció va ser recollir uns fruits xicotets caiguts d’un arbre d’origen indi, conegut com «l’arbre del sabó» que en posar-los en un recipient amb aigua i agitar-lo, es produeix espuma amb la qual podem netejar la roba o el nostre cos.

Hem gaudit molt pel contacte amb la natura y la granota Carlota del jardí botànic, ha volgut eixir a visitar-nos i s’ha assegut en el seu nenúfar mentre li saludàvem.

«Les granotes

es posen les botes

i dansen al so

de la seua cançó«

María D. i Voro T.

Alumnes de 3 anys