TEATRE L’HORTA

Hem anat d’eixida complementària a teatre l’horta i hem pogut gaudir de l’espectacle anomenat «Horta» que tracta d’uns iaios que han ensenyat a les seues netes a cuidar de la terra perquè done fruit amb molt d’esforç, temps i afecte.

Així que elles ens ho han ensenyat a nosaltres, plantant les llavors, regant i recollint els fruits, i després ens hem traslladat a un altre escenari per a escoltar la història d’amor de la família, i com d’important va ser l’hort en les seues vides. Ha sigut una experiència molt bonica perquè hem pogut formar part de l’obra teatral tocant la terra, escoltant, cantant cançons, i descobrint noves històries i objectes antics.

Finalment, quan ha acabat la representació, les llavors que havíem plantat ja havien crescut així que hem recollit les verdures, i ens hem portat una cistella plena de carlotes, cols, encisams, i cebes a l’escola.

Amb tots aquests aliments, hem fet una ensalada a l’hora de menjar, primer llavant els aliments, trossejant-los i després amanint-la amb oli i una miqueta de sal.

Que deliciosa estava l’ensalada!

Alumnos/as de 3 años.